Achtergrond

Gedreven door nieuwsgierigheid en een geloof dat alles beter kan helpt Yellow Hill bedrijven naar de volgende groeifase.  De naam Yellow Hill verwijst naar de heuvel waarop de oude Chinese stad Lijiang is gebouwd en van waaruit ook de grote nieuwe stad te zien is. Vanaf deze plek is de vernieuwing en verandering zichtbaar, maar ook te zien dat het oude Unesco beschermde deel zijn aantrekkingskracht behoudt. Met deze metafoor helpt Yellow Hill bedrijven te versnellen, vanuit de bezieling om het goede te behouden, focus terug te brengen en te groeien met de blik naar de toekomst gericht.

Bio

Yellow Hill is in 2002 opgericht door Martijn van den Heuvel (1968). Als coach, consultant en interim manager helpt hij al meer dan 20 jaar bedrijven om te gaan met een steeds sneller veranderde wereld.

Martijn studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit in Groningen en specialiseerde zich in  strategie, marketing en informatiekunde.  Na zijn studie werkte hij voor KPMG Management Consulting en was vervolgens directeur/oprichter van monsterboard.nl en maakte deel uit van het Europese management team van monster.com en de directie van TMPW Nederland. In 2002 startte hij Yellow Hill om van daaruit  vele bedrijven te helpen de weg naar versnelling te vinden.  Martijn bekleedt diverse bestuursfuncties en heeft veelvuldig opgetreden als gastspreker op seminars en congressen.